A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714163915.1087.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tudor Ciuhodaru: „Culmea blasfemiei: Tovarasu' sfinteste icoane pentru voturi”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-10-2014, ora 11:10

Tudor Ciuhodaru: „Culmea blasfemiei: Tovarasu' sfinteste icoane pentru voturi”

Articol de Cristian Amariei

Tudor Ciuhodaru continua seria atacurilor la adresa lui Victor Ponta. De aceasta data il acuza ca se foloseste de obiecte sfinte pentru a obtine voturi.

Daca mai avea cineva vreun dubiu cu privire la marsavia bolsevicilor sper ca acum s-a lamurit. Ponta e in stare sa l canonizeze si pe Stalin sau sa-l bage pe Arsenie Boca in campanie pentru a obtine voturi. Ateii astia n-au nimic sfant! Vor sa ne prosteasca impartind ,,icoane” cu sigla PSD ce ne instiinteaza ca Arsenie Boca voteaza Victor Ponta. Si totusi…ce va mirati atata?! Doar scrie clar in cv-ul Tovarasului, cel de luna asta, ca inainte de a fi procuror, a fost sfintit ,,sub acoperire”. Doctor Viorel si partidul sau sunt de origine divina, se trag din ,,sfantul Nicolae”…Ceausescu. De aceea poate il facem moaste pe dottore, sa vina electoratul in pelerenaj pentru a fi mintit pios.”, declara Ciuhodaru.

Parlamentarul continua prin a spune ca „Multi isi doresc chiar o icoana cu sfantul Tovaras. Nu de alta, dar ca sa ajungi sfant trebuie sa indeplinesti doua conditii minimale: sa poti face minuni si sa ajungi la final de mandat. Atentie! Am scris sa faci minuni si nu miniciuni si nu ma refer la finalul mandatului de prim ministru. Romanii stiu insa cat se poate de bine care este diferenta dintre ,,sfintit" si ,,smintit". Ii multumim domnului pentru aceasta pioasa idee electorala. Cata josnicie sa crezi că il poti mitui pe Dumnezeu. Si aceasta blasfemie se va intoarce impotriva lor.”

Foto: ziarelive.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii