A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713874506.2925.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tudor Ciuhodaru: „Avertisment pentru domnul Ponta: valoarea nu se ia ca gripa!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-10-2014, ora 15:05

Tudor Ciuhodaru: „Avertisment pentru domnul Ponta: valoarea nu se ia ca gripa!”

Articol de Cristian Amariei

Tudor Ciuhodaru continua atacurile la adresa premierului Victor Ponta, de aceasta data acuzandu-l ca se foloseste de Simona Halep pentru a castiga cursa pentru alegerile prezidentiale.

Domnul Ponta crede ca valoarea se ia ca gripa.Votati-ma, ne spune el pe Facebook, pentru ca a castigat Simona!T e pui langa cineva valoros si iei si tu valoare. Prin vara pupa arena de la Roland Garros sau comenta meciurile echipei nationale.

Fara Ponta, Simona Halep a stralucit. Victoria estea ei si numai a ei. Este o sportivă profesionistă care nu a primit mai nimc de la statul roman, cel mult un pasaport si ala contra cost.

Insa Tovarasu` nu se dezminte. Putea sa o felicite printr-un mesaj privat, nu sponsorizat, in vazul lumii si in plina campanie electorala. Putea sa o felicite pe pagina ei de facebook. Putea dar… a preferat sa capuseze succesul acesteia pentru un beneficiu electoral.

Lasa tovarase in pace si sportul si pe Simona Halep. Ramai acolo unde iti este locul de copilot si plagiator de succes(e). Si, daca tot nu te ocupi de tara, mai fa o tura in direct cu ,,fa` Doina” cu barca pe ulita…

Ramane insa o intrebare cheie: ce ai facut pentru ca romanii sa se mandreasca si cu tine? Raspunsul este clar: nimic! Te poti ,,mandri” doar cu creatiile din propria curte ce fac rand pe rand coada in fata DNA.

Nu-i asa ca meriti sa te voteze toti iubitorii tenisului presedinte?!”

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii