A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713448666.3387.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tudor Ciuhodaru: „18% din totalul dezinfectantilor achizitionati de spitalele din Iasi sunt din cei diluati de 10 ori”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-05-2016, ora 08:01

Tudor Ciuhodaru: „18% din totalul dezinfectantilor achizitionati de spitalele din Iasi sunt din cei diluati de 10 ori”

Articol de Cristian Amariei
„Suntem sub cod rosu de infectii.” Asta afirma medicul Tudor Ciuhodaru care spune ca situatia spitalelor din Iasi este grava, deoarece 18% din totalul dezinfectantilor achizitionati de spitale din Iasi sunt din cei diluati de 10 ori.

„Pe hartie n-avem infectii nosocomiale, totul e minunat si roz, bolnitele pavilionare stau mai bine ca spitalele din Germania. Astea sunt rezultatele raportate pompieristic de vreo zece ani incoace. Noaptea mintii si nimeni nu ia nicio masura. Solidaritatea hotilor se manifesta de cand lumea. Numai ca de data asta nu ne mai pacalesc. Cand mafiile administrativ-profesionale paraziteaza de atatia ani sistemul e ,,normal" ce se intampla. Paharul este plin. Depinde de-o picatura ca sa dea pe-afara. Acum vedeti de ce le-a fost frica de o noua lege a sanatatii. Am fi putut avea un sistem normal de sanatate dar mizeria trebuie ascunsa mereu sub pres!” a declarat Ciuhodaru.

Medicul a mai spus ca „Ma astept ca domnul Ciolos sa viziteze si spitale din Iasi, nu doar palate la inaugurare. Eventual neanuntat. Altfel iar vor fi vopsite bordurile si scosi pacientii cu agentii de paza din salile de asteptare. Va fi surpins. Si sa-i trimita acasa pe toti cei care ne pun in fiecare zi viata in pericol. Sau iar nu trebuie sa raspunda nimeni?”
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii