A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713522887.4326.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trupele Cargo si Domino concerteaza la Iasi pentru „Recycling Rocks!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-10-2015, ora 10:55

Trupele Cargo si Domino concerteaza la Iasi pentru „Recycling Rocks!”

Articol de Cristian Amariei
”Recycling Rocks!” ajunge la Iasi vineri, 30 octombrie, pentru a sarbatori deschiderea Centrului de Colectare a deseurilor electrice si electronice (DEEE), lansat de Primaria Municipiului Iasi si Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, cu sprijinul Salubris. Noul centru de reciclare este pe strada Pompei 3.

Limbaj universal

„Recycling Rocks!” este un proiect creat impreuna cu trupele Cargo si Domino, care doreste sa promoveze un mesaj ecologic prin vocile unor artisti iubiti de public, intr-o maniera incitanta si moderna. Membrii trupelor Cargo si Domino au inteles importanta colectarii selective a deseurilor electrice si electronice (DEEE) si au decis sa se alature Asociatiei RoRec in acest proiect. „Muzica este un limbaj universal prin care incercam sa implicam iubitorii de rock si pe toti cei care inteleg si iubesc muzica, dar si mediul inconjurator”, a declarat Adrian Barar.

Cargo 30

Astfel, pe 30 octombrie, „Recycling Rocks!” este la Iasi, pe esplanada Palatului Culturii, incepand cu ora 19.00. Domino va surprinde publicul iesean cu piese din folclor si din rock „reciclate” intr-o maniera proprie, pe acorduri de chitara, tobe, clape si tambal. Iar trupa Cargo aduce la Iasi concertul aniversar pentru 30 de ani de activitate, Cargo 30. ”Recycling Rocks!” va fi un concert de neuitat. Accesul la spectacol este gratuit.

Pentru informare

Organizatorii ii invita pe locuitorii din Iasi sa colecteze selectiv deseurile electrice si sa sarbatoreasca alaturi de Cargo si Domino la “Recycling Rocks!”, un proiect de informare si constientizare a populatiei privind importanta protejarii mediului, prin intermediul muzicii, lansarea noului serviciu oferit lor de autoritatile locale si Asociatia RoRec.

Campanie

Evenimentul marcheaza lansarea Centrului de Colectare, care va organiza si prima actiune de colectare a deseurilor electrice in municipiul Iasi, in perioada 2-6 noiembrie. Cetatenii se vor putea debarasa de deseurile electrice fie la unul dintre punctele de colectare amenajate la Centrul Rorec Iasi (strada Pompei nr. 3, zona Podul de piatra) intre orele 10.00-18.00, respectiv la sediul SC Salubris SA (sos. Nationala nr. 43), fie la punctele provizorii situate la: centrul de cartier Tatarasi, str. Vasile Lupu 8, centrul de cartier Alexandru cel Bun, str. Tabacului 1B, centrul de cartier Nicolina, str. Petre Tutea 2, centrul de cartier Pacurari, sos Pacurari 34 si centrul de Cartier Frumoasa, b-dul. Poitiers 20-22, intre orele 10.00-16.00. Cei care se vor debarasa de deseurile electrice in cadrul actiunii de colectare vor putea castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 22 de premii oferite de Candy si Philips: un frigider, 5 cuptoare cu microunde, 8 cafetiere si 8 mixere. Tragerea la sorti va avea loc la sediul SC Salubris SA (sos. Nationala nr. 43), luni, 9 noiembrie, la ora 12.00.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii