A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715680315.4246.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trifoistea de balta, planta care vindeca aproape orice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
10-01-2012, ora 11:12

Trifoistea de balta, planta care vindeca aproape orice

Articol de Madalina Irimia

Trifoistea de balta, dupa cum ii spune si numele, este o planta de mlastina cu flori de culoare roz sau alba, care infloresc in mai-iulie. Aceasta este un remediu natural si putini sunt cei care cunosc cate afectiuni poate vindeca.

Trifoistea de balta creste apetitul si se recomanda in caz de probleme cu stomacul, iar in medicina chinezeasca este folosita ca un sedativ, arata Digherbs.

Infuzia este utilizata pentru tratarea vezicii biliare, dar si pentru probleme cu ficatul, hepatita, anorexie, artrita si guta.

De asemenea, este eficienta in caz de migrene, reumatism, osteoartrita, slabiciune musculara, artrita reumatoida, scorbut si dureri articulare.

Unii specialisti o recomanda pentru febra, gripa, icter, diaree sau viermi intestinali.

In mod extern, planta se utilizeaza pentru tratarea unor boli de piele.

Trifoistea de balta este folosita ca un medicament homeopat pentru a trata durerile de cap, diabetul si problemele aparute la nivelul tractului urinar.

Planta este folosita in prepararea unor produse cosmetice pentru prevenirea petelor de pe piele, dar se mai utilizeaza si pentru a da aroma berii.

Aceasta trebuie evitata in cazul administrarii de medicamente pentru subtierea sangelui. Luata in doze excesive poate duce la diaree, varsaturi sau dureri de stomac. De asemenea, femeile insarcinate sau cele care alateaza trebuie sa fie atente cand vor sa o foloseasca.(ziare.com)

Foto: selene.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii