A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716007349.0702.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei persoane au fost grav ranite intr-o explozie care a avut loc la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-04-2012, ora 17:19

Trei persoane au fost grav ranite intr-o explozie care a avut loc la Iasi

Articol de Madalina Irimia

O explozie s-a produs astazi la o unitate ce apartine omului de afaceri iesean Constantin Comanescu, situata in zona industriala, langa Tehnoton. Doi angajati au fost grav raniti.

Ministrul Apararii Nationale Gabriel Oprea a aprobat efectuarea unui transport umanitar cu o aeronava militara C-27J Spartan, de la Iasi la Bucuresti, pentru salvarea vietii a doua dintre victimele exploziei, informeaza EVZ.ro

Pacientii, care au suferit arsuri grave in urma unei explozii produse la o fabrica din Iasi, vor fi asistati pe timpul zborului de o echipa medicala SMURD, misiunea fiind aprobata in urma solicitarii subsecretarului de stat in Ministerul Sanatatii, dr. Raed Arafat.

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Munca Iasi, explozia, urmata de un incendiu, s-a produs la SC Mecano Fuc SRL, la un cuptor de fonta. Pompierii se afla la fata locului pentru a stinge focul.

Potrivit coordonatorului SMURD Iasi, Diana Cimpoesu, doi dintre pacienti sunt in stare critica. Astfel, unul dintre ei are arsuri pe 10-20% din suprafata corpului, fiindu-i afectate caile repiratorii si este in stare grava, ca si cel de-al doilea pacient, pronosticul medicilor in cazul acestora fiind rezervat. Cel de-al treilea pacient are arsuri pe 10% din suprafata corpului, fiind constient si in stare stabila.

Ulterior, doctorita a revenit cu completari: „Unul dintre pacienti are arsuri pe 30 - 40% din corp, altul cu arsuri de cai aeriene si pe o suprafata de 80% din corp. Al treilea a facut stop si este resuscitat la fata locului. Un altul este intoxicat cu fum”.

Incendiul care a urmat exploziei a fost stins de pompieri in aproximativ zece minute.

"Explozia s-a produs la cuptorul unei turnatorii. Incendiul a fost stins in zece minute, la fata locului fiind trimise doua autospeciale", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Iasi, Silvia Spiridon.

     
Tag-uri: explozie, raniti, Iasi, SMURD
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii