A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714086262.8304.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei localuri din Suceava si Iasi au fost inchise preventiv de proprietari dupa tragedia din Capitala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-11-2015, ora 08:12

Trei localuri din Suceava si Iasi au fost inchise preventiv de proprietari dupa tragedia din Capitala

Articol de Cristian Amariei
Tragedia din clubul Colectiv din Capitala a speriat patronii de cluburi si baruri. Dupa ce luni patronul clubului La Baza din Iasi anuntat suspendarea activitatii pentru cateva luni, marti, proprietarii altor doua cluburi, din Suceava si Iasi au anuntat ca inchid localul, pentru o perioada, pentru a nu-si pune clientii in pericol.

Patronii unul club rock din Suceava au decis sa inchida momentan localul pentru ca au considerat ca deocamdata pub-ul nu-si primeste clientii in siguranta.

”Am luat decizia de suspendare a activitatii clubului inclusiv la Registrul Comertului pentru a fi siguri ca publicul care vine la noi va veni poate in continuare si prietenii nostri care urca pe scena sa plece acasa in conditii optime si noi la randul nostru, ca salariati ai clubului, sa mergem fiecare la copiii nostri acasa linistiti. Ne-au murit prieteni pe scena, artisti, oameni dragi sufeletelor nostre,” a spus Cezar Miron, administratorul clubului.

Pompierii, chemati de conducerea clubului au stabilit ca acest local nu indeplineste conditiile legale pentru a organiza petreceri sau concerte la care sa participe peste 200 de oameni. Astfel de evenimente se organizau deseori aici.

Acest spatiu nu intruneste in conditiile actuale cerintele minime impuse pentru o sala aglomerata,” a spus loc. col. Costica Ghiata, adjunct inspector sef ISU Suceava.

Clubul functioneaza de trei ani iar aici s-au organizat zeci de concerte flok si rock unde au cantat trupe atat din tara cat si din strainatate. Trupa Goodbye to Gravity urma sa sustina peste doua saptamani concertul de lansare a albumului la Suceava chiar in acest local.

Si proprietarii barului Legend din Iasi au anuntat pe o retea de socializare ca isi suspenda activitatea. Este al doilea local din Iasi unde este luata aceasta masura dup ce ieri, patronii barului La Baza au comunicat pe o retea de socializare ca inchid pentru cateva luni:

"Nu avem autorizatie de la ISU. In schimb avem aviz ISU pentru modificarile din locatie necesare pentru a preveni si a minimiza riscul. (...) Totusi am decis ca vom suspenda activitatea barului pana cand vom face modernizarile cerute si vom avea garantia celor de la ISU ca nu reprezetam un pericol. (...) Consideram ca am fost ignoranti si in consecinta iresponsabili. Am avut noroc. Nu vrem sa mai punem pe nimeni in pericol, chiar daca legea permite acest lucru."

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii