A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715942802.4056.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei ieseni, in semifinalele Eurovision (FOTO+VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-02-2013, ora 15:25

Trei ieseni, in semifinalele Eurovision (FOTO+VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Cezar Dometi, fost concurent la Vocea Romaniei, Andrei Leonte, castigatorul show-ului X Factor, si Mihai Popistasu, fost concurent la Megastar si la Vocea Romaniei, s-au calificat in semifinalele selectiei nationale pentru Eurovision.

Mihai Popistasu

Mihai Popistasu face parte din generatia vocilor tinere si capabile din Romania, incepandu-si calatoria muzicala de pe vremea cand canta in corul bisericii, continuand sa-si dezvolte talentul in cadrul Liceului de Muzica Iasi si Conservator.

Acesta s-a inscris in cursa pentru Eurovision alaturi de Brigitta, vocea trupei T.I.P.S. Mihai Popistasu a fost coleg de scena cu Brigitta atat la Megastar, cat si la Vocea Romaniei 1, acesta remarcandu-se cu o voce puternica si versatila, un timbru masculin, dar in acelasi timp sensibil, o atitudine pozitiva si increzatoare, atribute care i-au adus multa apreciere si validare din partea publicului doritor de voci capabile.In prezent, Mihai canta alaturi de trupa sa, Festivo Band si lucreaza la propriile piese. Brigitta si Mihai vor canta piesa „One heart”( Muzica: Tudor Nitu, David Ciente. Text: Brigitta Szebenyi).

Andrei Leonte

Andrei este primul castigator X Factor Romania. Experienta pe scena si-a castigat-o cu ajutorul multor incercari de a razbi in industria muzicala, Andrei fiind inca din 2006 finalist la un alt concurs national televizat.

Cu acest prilej a si reusit sa isi convinga familia de intentiile sale serioase de a face muzica si de dorinta de a se muta la un liceu de arte, chiar daca asta a insemnat eforturi foarte mari din partea tanarului, acest pas fiind facut in ultimii 2 ani de liceu.

Paralel cu studiul, urmeaza numeroase implicari in proiecte atat locale (trupe de coveruri, cu care se inscrie la Cerbul de Aur si Eurovision in 2009 respectiv 2010) cat si nationale si un contract cu o casa de discuri.La scurt timp dupa confirmarea nationala datorita concursului pe care l-a castigat, Andrei lanseaza doua piese “din bucuria de a face muzica”, asa cum declara el, iar apoi lanseaza primul single cu videoclip din cariera sa, care s-a bucurat de succes. In continuare Andrei are planuri mari, inscriindu-se la Eurovision cu 3 piese urmand, simultan, sa isi lanseze si urmatorul single. Andrei Leonte va interpreta piesa „Paralyzed” (Muzica: Mike Eriksson, Johnny Sanchez, Michael James Down Text: Jonas Thander, Mike Eriksson).

Cezar Dometi

Cezar Dometi a participat la concursul Vocea Romaniei fiind antrenat de Marius Moga. Acesta a reusit sa impresioneze prin vocea lui puternica si clara.

Cezar provine dintr-o familie modesta, insa nu a lasat ca situatia precara de acasa sa stea in calea pasiunii lui, muzica.

Muzica face parte din noi toti, de aici si legatura dintre oameni. Regasim in muzica fel de fel de emotii pe care le-am avut de cand ne-am nascut si pana astazi. Daca ar disparea muzica de pe fata pamantului, inseamna ca am disparea si noi totodata, so paradoxal, am un raspuns pentru voi: nu ezitati sa va bucurati de ea cat inca mai este si suntem”, a precizat Cezar intr-un interviu acordat perfecte.ro.

La Eurovision participa alaturi de Trupa Spin cu piesa "Silver lining" (Muzica: Catalin Tuta Popescu , Text: Razvan Carligeanu).

Editia din acest an a Eurovision-ului se va desfasura in Malmo, Suedia, ca urmare a castigarii editiei precedente de catre Loreen cu piesa „Euphoria”.

Foto: bestmusic.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii