A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715622762.0296.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei ieseni au dejucat planurile infractorilor care actioneaza dupa metoda „accidentul”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-08-2014, ora 13:24

Trei ieseni au dejucat planurile infractorilor care actioneaza dupa metoda „accidentul”

Articol de Ana-Maria Onofrei

In ultimele 2 zile, incercarile escrocilor care actioneaza folosind metoda „accidentul rutier” au fost dejucate de potentialele victime. Trei ieseni nu au cazut in plasa infractorilor si le-au dat ton ocupat.

Constatam pe zi ce trece insistenta cu care escrocii persista in activitatea lor infractionala in incercarea de a-i pacali pe semenii lor, folosind diverse tertipuri. Metoda „accidentul rutier” este una dintre cele mai frecvente moduri in care infractorii incearca sa obtina profituri frumoase, punand presiune pe potentialele victime, prin prezentarea unor situatii de urgenta.” au declarat reprezentantii IPJ Iasi.

Politistii ieseni continua activitatile de informare a cetatenilor in scopul prevenirii acestui gen de fapte folosind orice modalitate de atentionare si transmitere a mesajelor. Se pare ca acestea dau rezultate, avand in vedere ca din ce in ce mai multi oameni inchid telefonul in nas infractorilor atunci cand incearca sa ii pacaleasca.

Vineri, 15 august, o femeie din Iasi a fost contactata pe telefonul fix de catre o persoana necunoscuta, care s-a recomandat ca fiind politist şi care, a incercat sa o induca in eroare, aducandu-i la cunostinţa faptul ca fiul ei a provocat un accident de circulatie. Intrucat aceasta a realizat faptul ca acea persoana incearca sa o induca in eroare, a pus telefonul in furca, incheind astfel conversatia.

In cursul zilei de ieri, un batran de 71 de ani, din Iasi, a sesizat politia ca in zilele de 13 si 16 august, a fost apelat pe telefonul fix de catre o persoana necunoscuta, care sub pretextul ca fiul sau ar fi provocat un accident de circulaţie, a incercat sa il inşele cu o suma de bani. Reclamantul a declarat ca stiind din presa despre acest mod de operare, a incercat sa obţina mai multe date despre fiul sau de la autori, aceştia renunţand la activitatea infracţionala.

Tot ieri, o femeie de 56 de ani, din Iasi a anuntat politia ca a fost victima unei tentative de inselaciune. In jurul orelor 10:00, a fost contactata telefonic de pe un numar necunoscut de catre un barbat care s-a prezentat ca fiind politist si care a anunţat-o ca fiica sa a suferit un accident de masina fiind transportata la un spital. Si-a dat seama ca cineva vrea sa o pacaleasca, si-a sunat fata care i-a spus ca nu a patit nimic si ca totul este o minciuna.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii