A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716088697.9993.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei fast food-uri si doua magazine alimentare din Iasi, amendate de inspectorii sanitari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-07-2013, ora 17:47

Trei fast food-uri si doua magazine alimentare din Iasi, amendate de inspectorii sanitari

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 15 – 22 iulie, inspectorii de la Serviciul de Control in Sanatate Publica Iasi au aplicat sapte amenzi in urma controalelor efectuate. Cuantumul acestora este de 5800 de lei.

Trei unitati alimentare din municipiul Iasi au fost amendate cu cate 500 de lei deoarece nu au facut dovada insusirii notiunilor fundamentale de igiena. De asemenea, un magazin alimentar a fost amendat cu 1000 de lei pentru lipsa examenelor medicale periodice. Tot in aceasta perioada, inspectorii sanitari au aplicat o amenda de 1500 de lei unei persoane fizice din comuna Barnova pentru ca a refuzat indeplinirea masurilor dispuse si un magazin alimentar din comuna Sipote a fost sanctionat cu 1000 de lei pentru comercializarea tigarilor la bucata. O alta amenda, de 800 de lei, a fost aplicata societatii comerciale SET CORPORATION SRL din municipiul Iasi, pentru lipsa monitorizarii temperaturii in spatiile frigorifice.

In saptamana anterioara s-au desfasurat 296 actiuni de control, dintre care 115 in unitati alimentare, 28 controale la domiciliul iesenilor pentru verificarea celor reclamate, 12 la unitati de turism, 6 la saloane de cosmetica si 7 verificari la unitati sanitare din judetul Iasi. In plus, au fost efectuate doua recontroale pentru a se constata daca au fost indeplinite cerintele inspectorilor dupa prima verificare.

Foto: gandul.info

     
Tag-uri: amenzi, DSP, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii