A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713559704.2124.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei contrabandisti retinuti cu focuri de arma la frontiera (FOTO+VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

INFRACTIONAL
07-05-2012, ora 14:25

Trei contrabandisti retinuti cu focuri de arma la frontiera (FOTO+VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera botosaneni au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma pentru a prinde trei barbatiare incercau sa introduca in Romania peste 64.000 de tigarete de contrabanda.

In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orelor 23.00, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani au observat la malul raului Prut, pe directia localitatii Rediu, doua persoane care transportau doua colete voluminoase.

Totodata, in apropierea celor doua persoane a mai fost observat un barbat, care asigura supravegherea traseului dinspre raul Prut spre interiorul comunei Radauti Prut.

Politistii de frontiera au efectuat somatiile legale pentru a-i opri pe cei trei, moment in care barbatii au incercat sa fuga, ignorand somatiile verbale, fapt pentru care politistii au fost nevoiti sa traga trei focuri de avertisment in plan vertical. Barbatii au fost retinuti, stabilindu-se ca sunt L.N. de 34 de ani, M.P., in varsta de 17 ani si M.P., de 44 de ani, toti din comuna Radauti Prut. Totodata, s-a stabilit ca cele doua colete, ce contineau 64.380 tigari marca Temp, cu timbru de acciza Republica Moldova, in valoare de 28.327 lei, au fost introduse ilegal in Romania, peste raul Prut”, informeaza IJPF.

Pe numele celor trei barbati a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar cercetarile continua in comun cu autoritatile de frontiera din Republica Moldova pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii