A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713891736.4907.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trecere de pietoni din Iasi, reparata prost, devenita faimoasa pe internet
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-06-2015, ora 15:04

Trecere de pietoni din Iasi, reparata prost, devenita faimoasa pe internet

Articol de Cristian Amariei
Fotografia unei treceri pentru pietoni din Iasi a devenit celebra pe internet. Muncitorii care au facut lucrari in zona nu s-au obosit sa potriveasca bucatile de ciment pe care le-au spart, iar noul design starneste revolta in randul cetatenilor.

Lucrarile din zona Podu Ros sunt facute de mantuiala. Dupa ce a fost distrusa pista de biciclisti, acum, angajatii unei firme particulare au efectuat lucrari stradale in imediata apropiere. Dupa ce au taiat o bucata de asflat dintr-o trecere pietoni, muncitorii nu au mai stat sa aseze asfaltul ci l-au pus dupa cum s-a nimerit, iar acest lucru nu a ramas netaxat. Un iesean revoltat a fotografiat trecerea pietoni si a distribuit poza pe site urile de socializare. Internautii fac acum haz de necaz, la fel ca si persoanele care tranziteaza zilnic zona:

"E comic, avem si mai incolo un puzzle, tot ceva de genul."

"Trei descarca, unul incarca. asta este Iasul."

Muncitorii care lucreaza la reabilitarea Splai Bahlui au spart bucatile de ciment, insa nu s-au mai deranjat sa le aranjeze. Bucatile vopsite cu alb nu se mai potrivesc, astfel ca in loc sa arate ca o zebra, pare a fi mai mult in zig-zag.

"Cred ca mai sta asa vreo doua - trei saptamani, sigur."

"Nu e terminata, banuiesc ca trebuie sa mai faca ceva. Abia m-am intors in Iasi, am fost plecat si am vazut in multe locuri taiata asa."

Municipalitatea a trimis o somatie firmei care executa lucrarile, iar in cazul in care trecerea pentru pietoni nu va fi reparata, va fi aplicata si o amenda. O situatia asemanatoare se intalneste la 200 de metri distanta, acolo unde muncitorii care au lucrat la refacerea pistei de biciclisti au montat pavelele pe care le-au scos la loc, dar fara nicio noima. O poza cu traseul plin de denivelari si pavelele montate gresit a fost chiar postata pe platforma internationala 9gag.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  14.05.2017 06:19

wh0cd141220 Viagra Price Comparison

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii