ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-02-2016, ora 10:33

„Tramvaiul iesean, istorie si pasiune”, expozitie inedita la BCU Mihai Eminescu

Articol de Cristian Amariei
Biblioteca Centrala Universitara „Mihai Eminescu” Iasi gazduieste, in spatiul expozitional situat la etajul I, in perioada 1 – 15 martie 2016, expozitia „Tramvaiul iesean, istorie si pasiune”.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Asociatia Tramclub Iasi si cu Regia Autonoma de Transport Public Iasi pentru a marca implinirea a 118 ani de la introducerea tramvaiului electric in urbea moldava. Proiectul expozitional este o provocare pentru iubitorii de cultura, propunand, pe de o parte, o incursiune in istoria orasului si, pe de alta, o viziune inedita asupra transportului public iesean, manifestata prin proiecte artistice si tehnice deopotriva, ce surprind perioada contemporana si creioneaza intentii pentru viitor.

Publicul iesean este asteptat marti, 1 martie, la ora 17.00, la vernisajul expozitiei, ce reuneste carti postale si fotografii de epoca pastrate in colectiile bibliotecii si proiecte de actualitate destinate transportului public iesean realizate de Asociatia Tramclub Iasi.

Invitati: Maricel Gherca, directorul general al Regiei Autonome de Transport Public Iasi, si Silviu Teodor-Stanciu, Asociatia Tramclub Iasi.
     
Tag-uri: expozitie, iasi, bcu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii