A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715514862.9749.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Top 5 cele mai eficiente alimente care alunga toxinele si ajuta la slabit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
08-08-2012, ora 04:52

Top 5 cele mai eficiente alimente care alunga toxinele si ajuta la slabit

Articol de Madalina Irimia

Ca sa ai armele potrivite in lupta impotriva kilogramelor este esential sa cunosti alimentele cele mai eficiente in cura de slabire.

1. Varza

Este pe locul 1 in topul celor mai eficiente alimente pe care trebuie sa le incluzi in meniul tau. Consumul oricarui tip de varza aduce numeroase beneficii organismului, avand un efect diuretic si depurativ. Nutritionistul Mihaela Bilic specifica in cartea sa "Sanatatea are gust" ca substantele din varza au capacitatea de a neutraliza compusii toxici pe care-i ingeram atunci cand fumam, mancam alimente afumate sau preparate la gratar.

2. Broccoli

Are un puternic efect detoxifiant, favorizand eliminarea hepatica a toxinelor. In plus, neutralizeaza radicalii liberi, ajuta la slabit si mentine pielea tanara.

3. Sfecla rosie

Datorita substantelor metionina si betanina care se gasesc in continutul sau, sfecla rosie stimuleaza eliminarea toxinelor.

4. Telina

Are un puternic efect diuretic, fiind recomandata pentru o digestie mai buna si pentru eliminarea excesul de lichide din corp. Potrivit nutritionistului Mihaela Bilic, bulbul de telina tonifica si purifica organismul, ajutand foarte mult la slabit.

Integral pe cotidianul.ro

Foto: agrofm.ro

     
Tag-uri: legume, sanatate, broccoli
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii