A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714218705.7991.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tineretului National Liberal din Iasi organizeaza Gala Tinerelor Valori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
24-02-2012, ora 08:10

Tineretului National Liberal din Iasi organizeaza Gala Tinerelor Valori

Articol de Cristian Amariei

Vineri, 24 februarie, la Teatrul Luceafarul, incepand cu orele 17.00, Organizatia Judeteana a Tineretului National Liberal (TNL Iasi) va organiza a V-a editie a Galei Tinerelor Valori.

Acest eveniment anual promoveaza si premiaza tinerele valori autentice iesene, care s-au remarcat in activitati politice, in profesii liberale sau prin rezultate deosebite in domeniile sportive, culturale si sociale.

La gala vor participa lideri politici locali si regionali, reprezentanti ai organizatiilor non-guvernamentale si culturale din Iasi.

Prin acest eveniment, dorim sa celebram tinerele valori iesene autentice si persoanele care s-au evidentiat de-a lungul anului in domeniile lor de activitate. Fie ca vorbim de profesii liberale, de activitate politica, de domeniul social sau de cultura, consideram ca este deosebit de important sa promovam excelenta si sa recunoastem performanta in procesul de dezvoltare a societatii iesene”, a declarat Costel Alexe, presedintele TNL Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii