A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714881601.5971.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigarile l-au lasat fara viza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-06-2013, ora 16:14

Tigarile l-au lasat fara viza

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Fronterei Iasi- feroviar impreuna cu inspectorii vamali au descoperit, ascunse in doua cusete ale trenului accelerat 401, 18.000 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

La sfarsitul saptamanii trecute, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu tigari, pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi - feroviar au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit la vagoanele trenului accelerat 401 care circula pe relatia Chisinau-Bucuresti.

In urma controlului efectuat asupra vagonului numarul 5 echipa comuna de control a descoperit in cuseta de serviciu 2 si in podul cusetei 3, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 18.000 de tigarete marca Hilton Lilac, cu timbru de acciza Republica Moldova.

Politistii de frontiera au stabilit, in urma cercetarilor efectuate, faptul ca tigaretele apartin insotitorului de vagon, cetateanul din Republica Moldova Vitalie B., in varsta de 25 de ani.

Conform prevederilor legale a fost dispusa masura retinerii tigaretelor in vederea confiscarii, iar barbatului i s-a anulat viza emisa si a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Foto: rfi.ro

     
Tag-uri: tren, contrabanda, tigari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii