ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-03-2016, ora 14:06

Tigari nedeclarate, depistate de politistii de frontiera din Iasi

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera, impreuna cu lucratorii vamali, au descoperit aproximativ 7.500 tigarete de provenienta R. Moldova, pe care un cetatean moldovean a incercat sa le introduca ilegal in tara ascunse in bord, lonjeroane spate si telescoapele fata ale autoturismului pe care il conducea.

Pe 29 februarie a.c., in jurul orei 07.10, la P.T.F. Sculeni din cadrul I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Erik A., in varsta de 20 de ani, conducand un autoturism inmatriculat in Polonia.

In baza unor informatii detinute, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit, in urma caruia au descoperit, ascunse in bord, lonjeroane spate si telescoapele din fata ale mijlocului de transport, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 7.380 tigarete, cu timbru de acciza R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii tigarilor in valoare de aproximativ 3.350 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda de 5000 lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii