A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714613432.789.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigari de contrabanda ascunse printre dulciuri (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

INFRACTIONAL
19-03-2012, ora 15:47

Tigari de contrabanda ascunse printre dulciuri (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera ieseni au depistat un barbat care a incercat, a doua oara in decursul unui an, sa introduca ilegal in Romania 6.340 tigarete cu timbru de acciza Republicii Moldova.

In data de 18 martie, in jurul orei 13.20, pentru valorificarea unor informatii aflate in lucru, politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, in cadrul careia au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra unui autoturism marca Fiat inmatriculat in judetul Prahova.

In urma controlului amanuntit efectuat asupra autoturismului, condus de cetateanul roman Petre N. in varsta de 63 ani, echipa formata din politisti de frontiera si inspectori vamal a descoperit, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in portbagaj sub capitonajul banchetei din spate a autoturismului si disimulate printre haine si in cutii cu dulciuri, cantitatea de 6.340 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova”, informeaza IJPF Iasi.

Conform prevederilor legale in vigoare, inspectorii vamali au dispus ridicarea intregii cantitati de tigari in vederea confiscarii.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii