ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-06-2015, ora 08:56

Tigari de contrabanda ascunse in cabina unui autocamion, descoperite la Vama Sculeni

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni/ITPF Iasi, impreuna cu inspectorii vamali, au descoperit 5.200 tigarete de contrabanda pe care un barbat a incercat sa le introduca ilegal pe piata din Romania ascunzandu-le in cabina unui autocamion.

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni/ITPF Iasi, pentru a intra in tara, cetateanul din R. Moldova Iurie C., in varsta de 56 de ani, conducand un ansamblu auto format dintr-un autocamion si o semiremorca, inmatriculat in Republica Moldova.

Pentru valorificarea unor informatii detinute, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, in urma caruia echipa comuna de control a descoperit, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, sub capitonajul cabinei autocamionului, cantitatea de 5.200 tigarete de provenienta Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost dispusa masura retinerii tigaretelor, in valoare de 2.317 lei si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Foto: infoprut.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  27.05.2017 20:39

wh0cd8784613 buy revia generic dutasteride bentyl buy zoloft atarax

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii