A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714012063.0867.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigari ascunse in lada de scule si in boxele audio ale unui autocamion, depistate la Vama Albita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-06-2015, ora 10:51

Tigari ascunse in lada de scule si in boxele audio ale unui autocamion, depistate la Vama Albita

Articol de Cristian Amariei
La Vama Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit 6.200 tigarete de provenienta R. Moldova ascunse in spatele banchetei, in lada de scule si in boxele audio ale unui autocamion condus? de un barbat cu dubla cetatenie romana si R. Moldova.

In ziua de 25 iunie, in jurul orei 01.00, pe sensul de intrare in tara din PTF Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Sergiu P., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 46 de ani, conducand un autocamion, inmatriculat in R. Moldova.

Potrivit ITPF Iasi, „In baza profilului de risc existent, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in interiorul autovehiculului (in spatele banchetei, in lada de scule si in boxele audio), 6.200 tigarete de diferite marci, cu timbru de acciza R.Moldova.”

Conform prevederilor legale, a fost luata masura sanctionarii contraventionale a firmei de transport, reprezentata de Sergiu P., cu amenda in valoare de 8.000 lei, retinerii tigaretelor in valoare totala de 1.395 lei si a autocamionului pana la plata amenzii.

Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii