A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715933761.4154.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tigarete in valoare de peste 4.300 lei descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-01-2014, ora 12:00

Tigarete in valoare de peste 4.300 lei descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

Articol de Cristian Amariei

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit peste 19.000 de tigarete ascunse si nedeclarare in locase special amenajate in autoturismul condus de un barbat cu dubla cetatenie.

In data de 21 ianuarie, in jurul orei 17.30 s-a prezentat in Punctul de Trecere aFrontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Valeria D. in varsta de 26 de ani, cu dubla cetatenie romana si R. Moldova, conducand un autoturism marca Citroen, inmatriculat in Romania. Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului. In urma controalului efectuat, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in locase special amenajate in podeaua si bara spate a autoturismului, 19.280 de tigarete marca Ashima. Conform prevederilor legale a fost luat masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 4.315 de lei si a autoturismului, in valoare de 26.856 lei, in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 10.000 lei”, anunta IJPF.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii