A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716033346.8752.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Teatrul National Iasi isi deschide stagiunea cu spectacolul "Mizantropul", de Moliere (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
20-09-2011, ora 15:29

Teatrul National Iasi isi deschide stagiunea cu spectacolul "Mizantropul", de Moliere (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Teatrul National "Vasile Alecsandri" Iasi da startul unei noi stagiuni prin spectacolul "Mizantropul", de Moliere, regizat de Gabor Tompa. Piesa va fi pusa in scena pe 23 septembrie, la ora 19.

Gabor Tompa este director al Teatrului Maghiar de Stat Cluj, director de program al Facultatii de Regie la Universitatea din California, San Diego, regizor cu un palmares insemnat de spectacole montate in tara si strainatate, detinator a numeroase distinctii, printre care si trei premii UNITER.

Din distributie: Sorin Leoveanu (actor invitat), Constantin Puscasu, Emil Coseru, Silva Helena Schmidt, Andreea Boboc, Diana Chirila, Octavian Jighirgiu, Doru Aftanasiu, Radu Ghilas, Horia Verives, Gelu Zaharia.

Costumele spectacolului sunt create de Judith Dolan (Premiul Tony pentru cel mai bun design de costume-1997) iar decorul este realizat de Andrei Both (nominalizat la Irish Times ESB Award pentru cea mai bună scenografie a anului 1999 in Irlanda).

Pretul biletului : 35 de lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii