ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-09-2015, ora 11:02

Teatrul „Luceafarul” reincepe seria spectacolelor duminicale

Articol de Cristian Amariei
Dupa o stagiune foarte plina, cum a fost cea trecuta, 2014-2015, si o vacanta binemeritata, trupa de la Teatrul "Luceafarul" Iasi va relua, incepind cu 6 septembrie, seria spectacolelor sale duminicale.

Astfel, de la ora 10, la sala mica, va putea fi urmarita o reprezentatie cu DE ZIUA LUI PINOCCHIO dupa Carlo Collodi, in regia lui Constantin Brehnescu, cu Toma Hogea, Liliana Mavris Virlan, Viorel Virlan si Gabriela Andrei. Spectacolul reuneste peripetiile cunoscutului personaj in jurul unui frumos pretext imaginat de regizor, aniversarea lui Pinocchio, de la care protagonistul nu poate lipsi. Spectacolul utilizeaza o varietate surprinzatoare de mijloace de expresie, de la papusi cu tija, marionete, papusi pe mina, masti, jocul la vedere, intr-o productie incintatoare.

De la ora 11,30, la sala mare se va juca POVESTEA UNUI OM LENES dupa Ion Creanga. Parte a programului repertorial Integrala Creanga, spectacolul a avut premiera la 1 martie anul acesta, in cadrul manifestarilor de sarbatorire a 65 de ani de existenta institutionala a asezamintului. Spectacolul realizat de Constantin Brehnescu include fragmente si intimplari din mai multe scrieti ale povestitorului, acelea cu caracter moralizator, cu tilc, intr-un scenariu plin de umor, dar si de intelepciune. Actorii care le dau viata scenica sint Doina Iarcuczewicz, Iulia Deloiu Trif, Raluca Pintilie, Ionela Arvinte, Carmen Mihalache, Toma Hogea, Viorel Varlan, Gigi Sfaiter, Catalin Cucu, Ionut Ganju, Cristian Gheorghiu, Paul Sobolevschi.

Pretul unui bilet este 8 lei. Biletele se pot cumpara de pe www.bilet.ro sau de la casieria teatrului.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii