ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-08-2014, ora 08:58

TeCOMM debuteaza la Iasi

Articol de Madalina Irimia
Toamna aceasta este dedicata comertului electronic. TeCOMM debuteaza la Iasi cu o prima editie pe 6 noiembrie, iar intre 30-31 octombrie, la Cluj va avea loc cea de-a patra editie.

Conferintele reunesc peste 50 de speakeri care vor dezbate solutii practice cu aplicabilitate imediata pentru orice tip de magazin online.Temele abordate la ambele editii au la baza strategii de Humanize Ecommerce, care ofera solutii personalizate menite sa ajute la evitarea greselilor comune la nivel de optimizare a siteurile cu vanzare.

In data de 6 noiembrie 2014, la Grand Hotel Traian, comunitatea magazinelor online din Moldova se va aduna sa invete cum sa-si creasca vanzarile, sa identifice corect competitorii locali, si sa-i depaseasca prin modernizarea tehnicilor de SEO. Bitdefender, Cargus, Webdigital, Naspers,Marketizator, Fan Courier sunt doar cateva dintre companiile care isi trimit specialistii sa sustina workshopuri.
Intre 30 si 31 octombrie, la Cluj, specialisti din UK si Germania, alaturi de mulţi altii din tara vor stabili care sunt cele mai eficiente metode de branding & reputation, ce strategii de promovare trebuie abordate in functie de piata tinta, cum se fac reducerile de costuri, cum se eficientizeaza logistica şi vor dezvalui secretele platilor online.
Sub cupola TeCOMM Cluj-Napoca stau evenimente de profil care ofera workshopuri nisate in cadrul acestor 2 zile: MarkDay, Digital Travel Forum, HotSpot Fashion. Dintre subiectele abordate aici amintim: identificarea intenţiei vizitatorului, rolul design-ului in optimizarea conversiei si elemente de persuasiune, Facebookul pentru industria modei, A/B Testing – prioritizarea testelor, determinarea eficienrei paginilor, marirea KPIului.
     
Tag-uri: tecomm, iasi, lansare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii