A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713489078.6022.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Taximetristii ieseni, in atentia politistilor rutieri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-02-2015, ora 10:28

Taximetristii ieseni, in atentia politistilor rutieri

Articol de Madalina Irimia
In cursul zilei de 24 februarie, in intervalul 08.00 – 21.00, politistii rutieri au organizat o actiune pe raza judetului Iasi, pe linia prevenirii si combaterii nerespectarii regulilor rutiere privind legalitatea desfasurarii transportului rutier in regim „TAXI”.

In cadrul actiunii au fost verificate 120 de autovehicule echipate taxi, au fost aplicate 71 de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 20.000 de lei, fiind retinute 3 permise de conducere si un certificat de inmatriculare.

Spre exemplu, a fost depistat conducatorul unui autoturism, R. Alexandru, de 30 ani, din Iasi, care a stationat voluntar autoturismul echipat taxi in zona de actiune a indicatorului „Oprirea interzisa”. De asemenea, acesta nu a respectat indicatiile politistului rutier aflat in exercitarea atributiilor de serviciu. Tanarul a fost sanctionat cu amenda in valoare de 780 lei si i s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile.

A fost depistat si H. Ionut, de 21 ani, din Pascani, judetul Iasi, care a condus un autoturism in regim taxi pe o strada din Pascani, fara a folosi centura de siguranta si avand numerele de inmatriculare murdare. Soferul a fost sanctionat cu 195 lei si doua puncte de penalizare.

Foto: cugetliber.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii