ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-12-2014, ora 08:48

Targuri de bijuterii, cadouri, decoratiuni si brazi, la Iasi

Articol de Cristian Amariei
De vineri pana duminica, in perioada 12 - 23 decembrie 2014, iesenii si nu numai sunt invitati la o editie a ExpoMineralia, in Atriumul Palas Mall. Pasionatii de pietre pretioase si semipretioase vor putea alege piese deosebite, care sa le accesorizeze tinutele de sarbatori sau pe care sa le daruiasca prietenilor.

Aceasta editie este dedicata chihlimbarului, „piatra norocului” regasindu-se in cercei, bratari, coliere, inele, brose si figurine. De asemenea, la targ va fi expusa si o piesa deosebita, un smarald cu o greutate de peste 3 kilograme. ExpoMineralia reuneste o colectie de peste 150.000 de bijuterii, accesorii, ornamente si alte obiecte lucrate cu maiestrie. Piesele sunt realizate din roci, flori de mina, geode, cristale, lemn, pietre pretioase si semipretioase, care provin din peste 50 de tari ale lumii, inclusiv Romania.
in aceeasi perioada se desfasoara si cea de-a treia editie a Targului de Cadouri si Decoratiuni Craciunia.

Cei care sunt nerabdatori sa impodobeasca pomul de Craciun vor gasi o varietate de brazi, de dimensiuni si forme diferite, expusi pe esplanada Palas Mall, intrarea dinspre Palatul Culturii. Cei care vor sa se bucure de frumusetea bradului verde o perioada indelungata de timp pot opta pentru pomii in ghiveci, pe care ii pot planta apoi in locul lor preferat. Iesenii pot alege brazi verzi si argintii, molizi, pini sau tuia, la preturi avantajoase.

A doua sectiune a targului aduce iesenilor o diversitate de cadouri si decoratiuni pentru Craciun. Ornamente pentru masa si locuinta, carti, accesorii, obiecte personalizate, dulciuri si multe alte articole tematice vor putea fi achizitionate de iesenii dornici sa ii surprinda pe apropiatii lor cu daruri deosebite.

Pana pe 28 decembrie, Palas Mall gazduieste si Targul Cutiuta cu Cadouri. in diferite zone ale mall-ului, clientii vor descoperi sugestii pentru Mos Craciun. O selectie cu cele mai inspirate daruri pentru sarbatorile de iarna este prezentata de expozanti, la standuri in forma de cutiute pentru cadouri. Vizitatorii vor putea alege din numeroase propuneri: decoratiuni pentru atmosfera de sarbatoare, piese de artizanat, delicii, articole din ceramica lucrate manual, jucarii, papioane, obiecte handmade si multe alte surprize pentru copii, parinti sau bunici.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii