A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716105359.3978.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Targul de PASTE revine la Manastirea Golia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-04-2013, ora 08:00

Targul de PASTE revine la Manastirea Golia

Articol de Alexandra Stefanescu

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” – Iasi, organizeaza in perioada 24-28 aprilie 2013, a treia editie a targului cu produse specifice perioadei prepascale si a celei pascale „DE PASTE LA GOLIA”. Targul este organizat in parcarea din fata Manastirii Golia-zona Tg.Cucu si este deschis publicului in intervalul orar 11.00-19.00.

Targul reuneste 22 de comercianti, atat din zona Moldovei (jud.Iasi, Neamt, Suceava, Botosani), cat si din judetele Covasna si Constanta. Timp de cinci zile, iesenii vor avea ocazia sa achizitioneze atat produse de post-miere de albine, serbet, compot, magiun, dar si de dulce (preparate din carne si branza, cascaval, preparate de patiserie, cozonaci).

Pe langa producatorii de produse alimentare, in cadrul targului vor fi prezenti si mestesugari cu produse handmade, care vor prezenta oua incondeiate, oua cu margele, iepurasi, miei si multe alte decoratiuni specifice perioadei pascale.

Astfel de decoratiuni vor prezenta si elevii Scolii Speciale Constantin Paunescu Iasi, care se afla la a doua participare la un astfel de targ, prima participare fiind la Targul handmade „De Martisor la Golia” 2013.

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi a fost infiintata in cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea turistica a ansamblului monument istoric Manastirea Golia” si isi propune promovarea obiectivelor turistice din judetul Iasi in vederea realizarii si dezvoltarii unui turism sustenabil.

Foto: romanianmonasteries.org

     
Tag-uri: targ, Paste, Golia, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii