ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-11-2014, ora 09:36

Targul de Craciun va fi organizat de CJ la marginea Iasului

Articol de Madalina Irimia

Consiliul Judetean Iasi va organiza a treia editie a Targului de Craciun din Iasi. Evenimentul va avea loc in perioada 12-23 decembrie, in parcarea Complexului Comercial Era Shopping Park – Soseaua Pacurari, nr. 121.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu SC Ermes Holding SRL, Camera Agricola Judeteana Iasi si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” Iasi.

Am reusit sa evit votul impotriva al majoritatii PSD si vom avea un targ de Craciun. Evenimentul nu va avea loc pe Bulevardul Stefan cel Mare şi Sfant sau intr-o alta zona in care se poate ajunge usor, cum mi-aş fi dorit, din cauza ca Primaria Iasi nu ne-a dat autorizatie in acest sens. In opinia mea acest lucru este abuziv, mai ales ca am depus cerere inca din luna ianuarie a acestui an. Imi este foarte clar ca nu vom primi autorizatie nici pana la Craciun. Astfel incat am gasit colaborarea unui privat. Vom organiza Targul de Craciun, cu toate casutele si cu toti producatorii ieseni de produse traditionale, in parcarea mare a Complexului Carrefour Era, de la iesirea din Pacurari. Ma bucur ca astfel putem oferi o solutie iesenilor care isi doreau produse traditionale, naturale, pe masa de Craciun”, a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

In cadrul Targului, iesenii si nu numai, vor putea achizitiona decoratiuni, cadouri, mancare si bauturi calde sau preparate traditionale realizate de micii producatori.

De asemenea, Consiliul Judetean Iasi va organiza, cu sprijinul Scolii Populare de Arte „Titel Popovici”, Teatrului pentru Copii si Tineret „Luceafarul”, Filarmonicii „Moldova” Iasi si Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, un program artistic specific Sarbatorilor de Iarna, in fiecare seara din cele doua weekend-uri, respectiv 12,13, 14, 19, 20 şi 21 decembrie 2014.

Foto: digi24.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii