ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-09-2013, ora 16:17

Targul Ofertelor de Cazare pentru studenti, in week-end, la Iasi

Articol de Cristian Amariei

Cu ocazia inceperii noului an universitar, la Iulius Mall va fi organizat, sambata si duminica, Targul Ofertelor de Cazare. Doar pe durata targului, participantii vor beneficia de o reducere de 50% la comisionul de inchiriere.

Timp de doua zile, cele mai importante agentii imobiliare din oras vor fi prezente la parterul mall-ului cu o oferta variata de optiuni de cazare, ideale pentru tinerii care nu au beneficiat de locuri in caminele studentesti. Totodata, la targ sunt asteptate si persoanele care sunt interesate de achizitionarea unei locuinte in blocuri noi, prin programul „Prima Casa”. Printre agentiile participante se numara Casa Alba, TNT Imobiliare, Fidelia Casa, Imperia Imobiliare, Acord Imobiliare, Sigma Imobiliare si BCR – „Banca pentru Locuinte”. Acestea vor oferi, pe perioada desfasurarii targului, o reducere de 50% la comisionul de inchiriere, pentru contractele semnate.

Studentii vor avea ocazia sa inchirieze, la tarife tentante, garsoniere si apartamente de toate tipurile, in apropierea universitatilor, precum si in cele mai ravnite cartiere ale Iasului. Preturile pornesc de la 180 de euro pe luna pentru locuintele cu o camera, de la 250 de euro lunar pentru apartamentele cu doua camere si 300 de euro pe luna pentru cele cu trei camere.

     
Tag-uri: targ, oferte, cazare, Iasi, studenti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii