A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715618536.611.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Targul International de Carte LIBREX isi deschide portile la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-02-2012, ora 09:55

Targul International de Carte LIBREX isi deschide portile la Iasi

Articol de Cristian Amariei

Targul International de Carte LIBREX isi debuteaza pe 29 februarie 2012, la Sala Polivalenta din Iasi. Timp de 5 zile, pana pe 4 martie, Primavara cartilor la Iasi va aduce in dar martisoare literare, prieteni dragi, bucurie si relaxare, intalniri culturale si oportunitati profesionale, jocuri si jucarii pentru copii, muzica, arta si culoare. Intrarea gratuita pentru toate categoriile de vizitatori.

Din program fac pare zeci de lansari de carte, dezbateri de specialitate, intalniri culturale, momente poetice, piese de teatru, recital de poezie si un regal de muzica. Printre punctele de atractie se numara „martisoare” literare, surprize organizate la fiecare stand, promotii, concursuri, tombola cu premii si un atelier de creatie pentru copii.

La targ participa edituri si difuzori din tara si strainatate, distribuitori de birotica si papetarie, muzica si materiale didactice, jucarii pentru copii, firme multimedia, institutii de invatamant, publicatii culturale, artisti plastici etc.

Organizatorii celei de-a Xxa Editie a Targului International de Carte Librex sunt Sedcom Libris Iasi, Primaria Municipiului Iasi si Organizatia Patronala Agora a difuzorilor de carte din Romania. Printre colaboratori se numara Institutia Prefectului Judetului Iasi, Consiliul Judetean Iasi, Muzeul Literaturii Romane Iasi si Uniunea Scriitorilor din Romania - Filiala Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii