A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713629672.7308.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Targ de vinuri la Auchan Iasi – 500 de tipuri si marci de vin disponibile pe aleea centrala din hipermarket
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-10-2012, ora 05:44

Targ de vinuri la Auchan Iasi – 500 de tipuri si marci de vin disponibile pe aleea centrala din hipermarket

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 3-15 octombrie, hipermarketul Auchan isi asteapta clientii cu cel mai mare Targ de vinuri organizat de Auchan in Romania in care vor fi prezente 500 de tipuri si marci de vin din toata lumea. Soiuri de vin din 15 tari, atat ale producatorilor locali cat si din alte tari cu traditie de pe toate continentele, vor fi disponibile pe aleea centrala a magazinelor: Europa (Romania, Franta, Italia, Portugalia, Spania, Ungaria, Moldova, Germania), Asia (China), Africa de Sud, Noua Zeelanda, Australia, America de Sud (Argentina, Chile) si America de Nord (SUA).

Am pregatit sortimente de vin pentru toate gusturile: alb, roze sau rosu, sec, demisec sau demidulce. Nu vor lipsi vinurile spumante, vermutul, vinul BIO si Diet, iar pentru soferi o diversitate de vin fara alcool. Pentru cunoscatori, am selectionat vin de colectie si sticle cu vin prezentate in ambalaje speciale. Clientii nostri vor avea ocazia sa isi creeze propria crama de la Targul de vinuri Auchan, alegandu-si soiurile si cupajele, tipul de vin, dar si volumul imbutelierii. Vor fi prezente diferite ambalaje de la 0,25L la butoaie de 20L. Ii invitam pe toti cunoscatorii dar si pe cei pasionati de vin la Targul de vinuri Auchan unde isi pot alege vinul preferat si se pot bucura de o adevarata experienta viticola”, informeaza organizatorii.

Foto: revistatango.ro

     
Tag-uri: targ, vin, Iasi, Auchan
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii