ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-02-2016, ora 09:12

Targ de martisoare handmade si Targ de antichitati, in week-end, la Palas

Articol de Cristian Amariei
De vineri pana marti, 26 februarie – 1 martie 2016, parterul Atriumului Palas Mall va gazdui Sarbatoarea Primaverii. Targul simbolurilor cu snur alb si rosu include martisoare florale, cu motive traditionale, din piele, realizate prin tehnica origami si multe alte piese unicat.

Vizitatorii vor gasi la targul dedicat anotimpului verde accesorii si bijuterii create din diverse materiale, cu forme deosebite si culori vii, care pot fi daruri perfecte pentru doamne si domnisoare. Iar cei care vor sa ofere cadouri pe langa martisoare pot opta pentru cutii de bijuterii pictate manual, tablouri, decoratiuni, palarii si accesorii vestimentare sau cosmetice naturale.

Cei care apreciaza obiectele ancorate in trecut sunt invitati la Targul de Arta si Antichitati, organizat de vineri pana duminica, in Atriumul Palas Mall. Colectionari din toata tara le vor propune pasionatilor de antichitati piese cu povesti din timpuri stravechi. In plus, domnii care sunt in cautarea cadourilor pentru Ziua Femeii vor gasi bijuterii si accesorii cu un farmec aparte. Piese de mic mobilier, tablouri, statuete, argintarie, ceasuri de colectie, numismatica, filatelie, portelanuri si alte articole ornamentale invaluite in mister sunt propunerile Targului de Arta si Antichitati, organizat in parteriat cu Bucovinart.

De vineri pana marti inclusiv, Palas Mall ii invita pe ieseni la cea de-a patra editie a „Atelierului Artistului”. La eveniment participa tineri artisti vizuali, membri ai Uniunii Artistilor Plastici, care vor expune, in Atrium, colectiile nou create de martisoare, bijuterii, accesorii si obiecte decorative. Doritorii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze diverse simboluri care anunta venirea primaverii, realizate din argint, alama, perle, pietre semipretioase, ceramica, sticla si altele.

Duminica, de la ora 11.00, in zona Intersport, copiii sunt asteptati la teatru de papusi. intalnirea cu marionetele va fi una amuzanta si educativa pentru prichindei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii