A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716109251.1968.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Targ de martisoare handmade la GOLIA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-02-2013, ora 18:02

Targ de martisoare handmade la GOLIA

Articol de Alexandra Stefanescu

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi , cu sprijinul Consiliului Judetean Iasi, organizeaza a II-a editie a Targului handmade , intitulat anul acesta "De martisor la Golia”. Scopul acestui eveniment ce se doreste a deveni unul cu traditie este acela de a promova artistii ieseni de profil si lucrarile executate de ei, dorind astfel sa impartaseasca tuturor iesenilor si nu numai, creativitatea, originalitatea, inspiratia si indemanarea acestora pentru ca astfel sa devina mai cunoscuti si mai apreciati.

Targul handmade "De martisor la Golia” va reuni un numar de peste 27 de participanti, si se va desfasura in perioada 25 februarie - 03 martie 2013, in intervalul orar 10.00-17.00, in parcarea din fata Manastirii Golia (zona rond tramvai Targu Cucu).

Obiectele expuse spre vanzare vor fi martisoare, felicitari, bijuterii, obiecte de artizanat si cadouri unicat ce vor fi vestitorii primaverii pentru noi ceilalti, care le vom admira , le vom cumpara si le vom darui.

Artistii participanti la targ va vor ajuta sa alegeti martisorul si cadoul potrivit pentru cei dragi.

Evenimentul face parte din seria de actiuni de promovare a Iasului, a oamenilor sai deosebiti, care aduc un plus de frumusete si notorietate orasului nostru drag.

De asemenea Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi continua sa promoveze Ansamblul Monument Istoric Manastirea Golia , locatia unde se desfasoara evenimentele pe care le organizam.

Foto: e-stireazilei.ro

     
Tag-uri: targ, martisoare, Golia, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii