ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-06-2015, ora 09:57

Targ de accesorii si antichitati, la Palas

Articol de Madalina Irimia
In acest week-end, pasionatele de moda vor avea o surpriza la Palas Mall. De joi pana duminica, in perioada 25 – 28 iunie 2015, in Atriumul Palas Mall se va desfasura Expo Fashion Up. Targul este dedicat celor mai mari pasiuni ale doamnelor si domnisoarelor: bijuteriile si gentile.

Coliere, cercei, bratari si inele, realizate dupa ultimele tendinte in domeniu si decorate cu pietre pretioase si semipretioase, sunt bijuteriile care vor completa perfect colectiile celor care vor sa fie mereu in pas cu moda. Expo Fashion Up include si o sectiune de genti, cu forme si culori pentru toate preferintele. Plicuri glamour, posete sic, genti clasice, rucsaci sport sau casual, toate se vor regasi la targul din Atriumul Palas Mall. in plus, iubitoarele de accesorii vor putea alege si portofele, portmonee, esarfe din materiale fine si alte obiecte in ton cu personalitatea lor.

De vineri pana duminica, nivelul 1 al Atriumul Palas Mall va gazdui o noua editie a Targului de Arta si Antichitati, organizat in parteneriat cu Bucovinart. Evenimentul este un bun prilej pentru colectionari de a admira si cumpara cele mai frumoase exponate, a caror povesti asteapta sa fie spuse. Targul reuneste zeci de colectionari din Iasi si din regiune, care au pregatit o varietate de piese innobilate de trecerea timpului: ceasuri, portelanuri, numismatica, filatelie, bijuterii, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoratiuni si multe alte articole invaluite in mister.

Cei care aspira la o cariera in modelling sau cei care vor sa cunoasca noutatile din moda sunt invitati vineri, de la ora 20.30, in parcul Palas, la marea finala a East Models Awards 2015. Evenimentul este gandit ca un spectacol dedicat frumosului, care va include fashion show-uri in tendintele actuale, festivitatea de premiere a modelelor cu experienta si a tinerelor dornice de afirmare.

Sambata este zi cu multa miscare. Cei care vor sa isi petreaca timpul liber intr-un mod antrenant sunt asteptati, de la ora 17.00, in piateta centrala din parcul Palas, la un maraton de Tae Bo, ‪Aerodance si ‪Tabata.

Duminica, de la orele 11.00 si 17.00, in zona Intersport, copiii sunt invitatii speciali ai unor noi sesiuni de teatru de papusi. Ca intotdeauna, intalnirea cu marionetele va fi una amuzanta si educativa. De la ora 15.00, sesiunile de shopping vor fi insotite de ritmurile celor mai frumoase melodii, interpretate intr-un recital de pian.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii