A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713621613.5417.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Targ al mesterilor populari la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-08-2015, ora 12:14

Targ al mesterilor populari la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Sfarsitul de saptamana petrecut la Palas este imbogatit cu evenimente deosebite, care sa aduca zambete pentru intreaga familie: targ al mestesugarilor, ateliere creative, teatru de papusi si demonstratii de tango.

De vineri pana duminica, in perioada 7 – 9 august, Atriumul Palas Mall va gazdui o noua editie a indragitului Targ al Mesterilor Populari. Cei mai iscusiti mestesugari din regiune isi vor prezenta creatiile, realizate cu maiestrie si migala. Targul reuneste pielari, sculptori, olari, tesatori, tamplari de mobilier rustic, cioplitori si alti reprezentanti ai artei traditionale, care isi vor expune operele autentic romanesti. in plus, vizitatorii targului ii vor putea admira pe mestesugari in timp ce lucreaza si vor putea cumpara piesele realizate de acestia. Cei care iubesc obiectele inspirate din traditiile autohtone vor gasi: ii, linguri de lemn decorative, icoane sculptate, traistute tesute, accesorii din piele, vaze din ceramica si multe altele.

Vineri, toti iubitorii dansului pasional sunt invitati la demonstratii de tango. De la ora 19.00, in parcul Palas vor rasuna ritmurile argentiniene, spre incantarea celor doritori sa invete pasii de tango.

Sambata, de la ora 19.00, prichindeii sunt asteptati de magazinul CTS Corner la o sesiune de ateliere creative. Lectiile de indemanare vor fi oferite de specialistii Flori de Portocal, care ii vor stimula pe copii sa isi dezvolte creativitatea.

Si ziua de duminica este una cu distractie pentru strengari. De la ora 11.00, in zona Intersport, cei mici vor avea acces liber la o noua intalnire cu marionetele, intr-o piesa de teatru de papusi amuzanta.

Tot duminica, de la ora 15.00, cei prezenti in Palas Mall vor putea asculta un recital de pian. Tinerii artisti vor interpreta cele mai indragite melodii, acompaniind sesiunile de shopping ale iesenilor si nu numai.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii