ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-03-2016, ora 09:26

Targ Handmade si concurs de Ziua Femeii, la Palas

Articol de Madalina Irimia
De vineri pana marti, in perioada 4 – 8 martie 2016, la Palas, se desfasoara o editie speciala de Ziua Femeii a targului de handmade, „Cadou pentru ea”. Cei care sunt in cautarea unor daruri unicat pentru doamne si domnisoare vor putea alege din nenumarate sugestii: bijuterii create din materiale neconventionale sau din pietre pretioase si semipretioase, aranjamente florale, accesorii vestimentare, decoratiuni, cosmetice naturale si alte obiecte lucrate manual.

Vineri, de la ora 17.00, la parterul Atriumului Palas Mall, copiii talentati din cadrul Prime Agency vor oferi publicului un spectacol de balet. Prichindeii ii vor incanta pe cei prezenti cu miscarile lor gratioase, fiind totodata un cadou pe care il vor oferi mamicilor.

Sambata este zi cu muzica. De la ora 19.00, in Atrium va avea loc concertul simfonic „Dansul primaverii”. Cei care apreciaza ritmurile clasice se vor delecta cu cele mai frumoase melodii dedicate anotimpului in care natura renaste, interpretate de Orchestra Simfonica a Filarmonicii „Moldova” Iasi, sub bagheta dirijorului Florin Totan. Solistul evenimentului va fi violoncelistul Alexandru Totan.

Duminica, de la ora 11.00, in zona Intersport, nazdravanii sunt asteptati la teatru de papusi. Cei mici vor descoperi lucruri noi alaturi de marionete si se vor amuza de peripetiile acestora.

De la ora 13.00, in Atrium, ansamblul Armonia Lucis va oferi un cadou muzical in avans femeilor. Spectacolul coral include melodii de dragoste, talentatii artisti fiind coordonati de dirijorul Dragos Cohal.

De la ora 14.00, copiii de la agentia Kasta Morelli vor defila pe podium, intr-o prezentare de moda. Spectacolul include si pasaje de teatru de moda, cei mici punandu-si in valoare calitatile de modele.

Tot duminica, de la ora 16.00, cele mai curajoase femei, care vor face cumparaturi in valoare de minimum 200 de lei, vor fi invitate sa urce pe scena din Atrium si sa aleaga o cutie de pantofi, precum „Cenusareasa”. Daca li se potriveste pantoful „de printesa”, vor castiga perechea de incaltaminte la care viseaza.

In aceeasi zi, la parterul Atriumului Palas Mall va fi gazduit un targ caritabil de martisoare, organizat de „Speranta pentru ingerasi”. Scopul evenimentului este de a strange fonduri pentru cauze umanitare.

Pana pe 8 martie, cumparaturile din Palas Mall le ofera clientelor sansa de a castiga premii exact pe gustul unei printese, in cadrul campaniei „Straluceste de ziua ta!”. Marea castigatoare va fi desemnata in urma tragerii la sorti si va fi rasfatata cu o sesiune de shopping la bijuteria Teilor, in valoare de 2.000 de euro. In plus, in fiecare seara va fi o extragere, in urma careia se va acorda ca premiu o geanta in culorile primaverii, de la brandul italian O Bag.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii