A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714093352.3176.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tanar cautat de autoritati, depistat la P.T.F. Albita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-01-2017, ora 07:04

Tanar cautat de autoritati, depistat la P.T.F. Albita

Articol de Madalina Irimia

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat sipredat autoritatilor competente, un tanar cu cetatenie romana si R. Moldova, urmarit international, pe numele caruia era emisao alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare si predare sau extradare emis de autoritatile din Italia si Romania.

In data de 11 ianuarie a.c., in jurul orei 16.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in tara,pasager intr-un microbuz inmatriculat in R. Moldova, Igor C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 27 de ani.

La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele tanarului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare si predare sau extradare, emis de autoritatile din Italia si Romania. Acestaavea de executat o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii private, savarsite pe teritoriul Italiei.

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
solutions to erectile dysfunction,  27.10.2020 01:27

erectile function scale cheap erectile dysfunction pills online erectile pills over the counter fast acting erectile pills erectile neuroplasticity stktjv hlmtlh erectile pill as shown on shark tank crnrcw edsmlu umziwi zmajyx erectile disorder psychology

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii