A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713269405.698.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

TUIASI, partener la un proiect de 2 miliarde de lei pentru consilierea elevilor si studentilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
30-05-2014, ora 10:00

TUIASI, partener la un proiect de 2 miliarde de lei pentru consilierea elevilor si studentilor

Articol de Alexandra Stefanescu

Vineri, 30 mai, de la ora 11.30, in sala New York a hotelului Ramada va avea loc lansarea proiectului „Centru de consiliere in cariera a elevilor si studentilor in domeniul constructiilor – ISCOP”, coordonat de S.C. CONEST S.A. Iasi, la care partener sint Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi si Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iasi.

Proiectul a inceput de pe 28 aprilie 2014 si se va derula pe o perioada de 18 luni. Acesta are o valoare de peste 2 miliarde de lei, fiind finantat prin Fondul Social European. Obiectivul general al proiectului este facilitarea insertiei pe piata muncii si dezvoltarea aptitudinilor de munca a elevilor si studentilor, prin crearea unui parteneriat intre unitatile de invatamant si mediul de afaceri din domeniul constructiilor.

La conferinta de lansare vor participa, din partea SC CONEST SA, membrii echipei de management si implementare a proiectului, reprezentanti ai partenerilor, TUIASI si Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iasi, dar si jurnalisti si antreprenori din domeniul constructiilor si membri ai institutii de invatamant.

Proiectul beneficiaza de cofinantare din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul major de interventie 2.1 „Tranzitia de la scoala la viata activa”.

Valoarea totala eligibila a proiectului este 2.144.295,00 Lei, din care valoarea eligibila a finantarii nerambursabile acordata din F.S.E. 1.787.894,73 lei si valoarea eligibila a finantarii nerambursabile acordate din Bugetul National 247.041,32 lei.

Foto: iasi365.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Un simplu cetatean,  03.06.2014 23:52

a)2 miliarde sau 2 milioane? b)in cat timp se va amortiza investitia facuta? c)cum se vor masura rezultatele efective, pentru a fi comparate cu cele scontate?

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii