ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
23-10-2012, ora 16:51

TSD demareaza la Iasi campania ,,Recrutam noua generatie”

Articol de Diana Dumitriu

Tinerii social-democrati din Iasi desfasoara in perioada 24-31 octombrie campania ,,Recrutam noua generatie”. Inceputul anului universitar reprezinta un moment de relansare a activitatii tinerilor din Iasi. Este momentul in care acestia cauta si alte modalitati de dezvoltare personala sau de implicare in viata comunitatii. TSD Iasi ofera cadrul de afirmare atat profesionala cat si politica al tinerilor care impartasesc valorile stangii si doresc sa activeze si sa se implice intr-un mediu dinamic si profesionist.

Sloganul proiectului ,,Indiferenta naste monstri! Implica-te! Vino în TSD!” are ca sursa de inspiratie o serie de accidente istorice (Hitler, Stalin s.a). Stim ca istoria se poate repeta oricand daca suntem indiferenti. Modul abuziv in care PDL si guvernararile Boc de la 1 la 6 au condus tara a declansat un paralelism evident cu regimurile totalitare de la jumatatea secolului XX, Hitler, Stalin” a explicat Auslinger Andrei – vicepresedinte TSD Municipiul Iasi. De aceea campania de recrutare are principal scop reunirea tinerilor intr-un cadru competitiv din care se va naste viitoarea generatie de politicieni foarte ancorati in realitatile dure ale zilelor noastre. Mai mult, este necesara ridicarea nivelului constientizarii tinerilor cu privire la necesitatea implicarii politice. Politica se poate face si altfel !!!

In perioada mentionata mai sus, echipele TSD Iasi vor fi prezente in Municipiul Iasi (Alexandru cel Bun, Podu Ros – Cantemir, Tatarasi, Copou, Pacurari, Centru, Tudor Vladimirescu, Stefan cel Mare) dar si in principalele orase ale judetului Iasi - Targu Frumos, Harlau si Pascani. Campania de recrutare se va incheia cu o serie de evenimente - dezbateri ( la care vor fi invitati si reprezentanti ai PSD Iasi), training-uri si deja traditionala petrecerea lunara a sarbatoritilor TSD Iasi.

Prin proiectul de recrutare dorim atragerea in randurile organizatiei a unui numar de circa 200 de tineri din toate categoriile sociale. Dorim sa aratam ca avem o organizatie deschisa, o organizatie in care fiecare membru este pretuit dupa competentele sale” a declarat Vlad Ghiga, secretarul organizatiei judetene TSD Iasi si coordonator al proiectului.

Tinerii de astazi au inceput sa inteleaga tot mai mult ce inseamna valorile de stanga, social democratia. Au inteles ca singura familie politica a carei ideologie este axata la nivel european pe problemele tinerilor este familia social democrata. Pe noi ne afecteaza si noi suntem cei ce trebuie sa caute solutiile pentru somajul devastator in randul tinerilor si pentru lipsa perspectivei de viitor. vDe aceea avem nevoie de cat mai multi tineri alaturi de noi” - a declarat presedintele organizatiei TSD Iasi, Bogdan Cojocaru.

     
Tag-uri: TSD, campanie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii