ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-12-2013, ora 13:40

TDL Iasi si Catalin Morosanu au facut fericiti 40 de copii de la un centru din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Membrii din Organizatia de Tineret PDL Iasi impreuna cu presedintele BPJ TDL, Catalin Morosanu, au fost invitatii speciali la serbarea copiilor cu dizabilitati de la o cresa din Iasi. Acestia au pregatit pentru copii 42 de pachetele cu dulciuri, din tichetele obtinute in urma donarii de sange pe data de 2 Decembrie, pregatindu-se pentru alte trei familii nevoiase cu haine, dulciuri, jucarii si alimente.

Chiar daca au avut mari emotii, mai ales in prezenta parintilor si in fata bliturilor de la aparatele foto, cei mici nu au ezitat sa ii demonstreze Mosului abilitatile lor in ale dansului, cantatului si actoriei.

Serbarea a inceput la ora 16.00 si a tinut aproximativ o ora jumatate. Anul acesta TDL-istii au vorbit cu Mos Craciun sa vina si la parinti si bunici, acestia delectandu-se cu prajituri si sucuri, din partea organizatiei.

In primul rand vreau sa va felicit pentru ceea ce reusiti sa faceti cu acesti copii si pentru ceea ce reusesc acesti copii sa ne transmita. Este uimitor cum se bucura de viata si cum se bucura de ceea ce au…cred ca ar putea fi o lectie de viata pentru multi dintre noi. In semn de multumire, Organizatia de Tineret PDL Iasi, a pregatit cu drag cate un pachetel pentru fiecare de aici. Va uram un An Nou cat mai bun, linistit, multa sanatate, putere si sa nu va pierdeti speranta niciodata”, a declarat presedintele TDL pe municipiu Tudor Dornean.

Foto: danspapers.com

     
Tag-uri: cadouri, copii, centru, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii