A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716093285.0853.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sute de comprimate cu substante anabolizante gasite ascunse intr-o masina la Vama Albita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-11-2014, ora 09:12

Sute de comprimate cu substante anabolizante gasite ascunse intr-o masina la Vama Albita

Articol de Cristian Amariei

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita impreuna cu lucratori vamali au descoperit, la controlul unui mijloc de transport, in borseta unui barbat, cu cetatenie romana si moldoveneasca, substante anabolizante.

Pe data de 12 noiembrie, ora 23.45 in Punctul de Trecere a Frontierei Albita/ITPF Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pasager intr-un microbuz marca Mercedes, Andrei Z., cu cetatenie romana si moldoveneasca, in varsta de 24 de ani.

„Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport. In urma controlului efectuat, echipa comuna, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali, a descoperit ascunsa intr-o borseta apartinand lui Andrei Z., in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, cantitatea de 370 de comprimate, tablete si fiole, care contineau substante anabolizante (Oxandrolin, Clomed si Primabol).”, a declarat comisar ser de politie Nelu Zaharia, purtator de cuvant al STPF Vaslui.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii anabolizantelor in vederea confiscarii,iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 30.000 lei.

Foto: jurnalul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii