A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715767833.4187.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Subprefectul Iasiului a participat la sedintele de constituire a consiliilor locale din Pascani si Targu Frumos
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-06-2012, ora 16:46

Subprefectul Iasiului a participat la sedintele de constituire a consiliilor locale din Pascani si Targu Frumos

Articol de Madalina Irimia

Subprefectul Bogdan Abalasi a participat astazi, 22 iunie, la sedintele de constituire a consiliilor locale din Pascani si Targu Frumos.

"La Pascani nu au fost probleme. Consiliul Local Pascani s-a constituit confom legii. La Targu Frumos s-au prezentat doar 11 din cei 17 consilieri locali alesi. Nu a fost respectat articolul 30, aliniatul doi din Legea 215/2001, care mentioneaza ca sedinta Consiliului Local este legal constituita daca participa cel putin doua treimi din numarul consilierilor alesi", a declarat subprefectul Bogdan Abalasi.

Conform legii, in acest caz a fost emis un nou ordin al prefectului pentru convocarea consilierilor locali declarati alesi. Urmatoarea sedinta de constituire a Consiliului Local Targu Frumos va avea loc peste trei zile.

Pana acum, la nivelul judetului s-au constituit consiliile locale din 86 de unitati administrativ-teritoriale. Pentru alte 7 unitati administrativ-teritoriale urmeaza sa fie organizate sedinte de constituire in urmatoarele zile. In 5 cazuri, Targu Frumos, Baltati, Dumesti, Gropnita si Probota, nu au fost intrunite conditiile legale pentru constituirea Consiliului Local. In toate aceste cinci situatii nu au fost prezenti minim doua treimi dintre consilierii locali alesi. Pentru toate aceste unitati administrativ-teritoriale s-au emis ordine pentru convocarea de noi sedinte.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii