A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716095567.235.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Studentii incep cursurile, elevii raman in vacanta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
07-01-2013, ora 06:38

Studentii incep cursurile, elevii raman in vacanta

Articol de Madalina Irimia

Studentii din Iasi s-au intors de astazi la cursuri si urmeaza sa intre foarte curand in febra examenelor din prima sesiune a acestui an universitar. Sesiunea se va desfasura in perioada 21 ianuarie- 10 februarie. Dupa sesiune, acestia vor avea parte de o minivacanta de o saptamana.

Elevii incep cursurile pe 14 ianuarie, iar urmatoarea vacanta incepe pe 6 aprilie. De Paste elevii vor avea parte doar de o zi libera prin lege.

Examenele se vor sustine in aceeasi structura ca anul trecut. Pana sa ajunga insa la examene, elevii vor sustine simulari la care vor primi note in catalog.

Probele examenului de maturitate sunt programate intre 10 iunie si 5 iulie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 12 iulie.

Absolventii de clasa a VIII-a vor sustine probele din cadrul Evaluarii Nationale pe 25 si 27 iunie, iar pe 3 iulie vor afla cu ce nota vor intra la liceu.

Foto: ghimpele.ro

     
Tag-uri: studenti, curs, elevi, vacanta, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii