ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-05-2014, ora 15:06

Studentii de la USAMV Iasi vor participa la cea de-a treia editie a „Seminarului de gatit”

Articol de Alexandra Stefanescu

Studentii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) au ocazia de a-si demonstra talentul culinar in cadrul celei de-a treia editii a „Seminarului de gatit”.

Evenimentul studentesc de arta gastronimica organizat de Liga Studentilor USAMV va avea loc joi, 15 mai, incepand cu ora 14.00, pe platforma din fata caminului A2. In cadrul concursului vor avea loc momente artistice, degustari de vinuri, concursuri interactive cu premii din partea sponsorului si degustari de preparate.

La „Seminarul de gatit” vor face prezenta 16 echipe a cate doi studenti, care vor incanta simturile juriului cu diferite preparate. Echipa juratilor va fi alcatuita din doi profesori, doi doctoranzi si studentul castigator al editiei precedente, ce vor oferi titlurile de Student Chef, Chef de Cuisine si Chef de Partie. „Ne bucuram mult ca acest concurs de gatit a ajuns la cea de-a treia editie, fiind foarte asteptat. „Seminarul de gatit” ne ofera sansa de a ne condimenta studenta, prin intermediul acestui concurs culinar studentii demonstrand nu doar talentul la gatit ci si spiritul competitiv, abilitatile de lucru in echipa si chiar rezistenta la stres. Va fi un concurs interactiv, unde toti participantii se vor delecta din preparatele gatite si vor avea sansa de a castiga diferite premii”, a declarat Remus Gheorghita, membru organizator. Acest eveniment culinar este initiativa studentilor de la Clubul Facultatii de Zootehnie, organizat in parteneriat cu membrii Ligii Studentilor de la celelalte trei facultati ale USAMV Iasi.

     
Tag-uri: studenti, USAMV, Iasi, concurs
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii