A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715884760.6548.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Spune Bring It On! provocarilor!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-01-2012, ora 14:29

Spune Bring It On! provocarilor!

Articol de Madalina Irimia

Astazi, 16 ianuarie, se lanseaza proiectul online de dezvoltare personala Bring It On! (www.bringiton.ro), website-ul ce reuneste documentatia si resursele necesare pentru a incepe un proces de dezvoltare personala, cat si o comunitate de oameni dinamici care vor sa isi valorifice potentialul.

Proiectul merge in doua directii: online, prin continutul postat pe site, si offline, prin evenimente succesive in orasele din tara, in viitorul apropiat urmand 2 editii pilot de astfel de activitati.

Progresul, indiferent de contextul in care se afla acest cuvant, este acel prim pas pe care il faci in aflarea unui nou raspuns, este valorificarea informatiilor pe care le gasesti acolo si, in final, este utilizarea acestora intr-o maniera pozitiva. Progresul este intotdeauna o provocare, iar acest proiect reprezinta latura personala a progresului. Nu numai ca spunem DA! provocarilor, dar spunem acest lucru cu atitudine: Spunem Bring It On! provocarilor!” (Marius Gavril, co-fondator „Bring It On!”)

Lansarea proiectului online va avea loc pe Facebook (www.facebook.com/bringiton.ro), Twitter(http://www.twitter.com/BringItOnRo), precum si printr-o campanie pe blogurile sustinatorilor conceptului prezentat.

Bring It On! se pliaza pe nevoile tuturor celor interesati de dezvoltarea personala, prezentand instrumente usor de folosit, articole clare, evenimente, oportunitati si interviuri cu oameni de succes, relevanti pentru nisa abordata.

De exemplu, Andreea Marc(www.andreeamarc.com), Specialist PR, este protagonista interviului de astazi, unde ne spune: „ce recomand tinerilor care vor sa se dezvolte si nu stiu de unde sa inceapa: sa fie dispusi sa asculte si sa o faca, sa inteleaga ca nu stiu nimic din ceea ce ar trebui sa stie, sa accepte provocari si sa se implice in programe de voluntariat sau internship.”

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii