A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716038088.5425.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sprijin pentru sinistrati. Primaria Iasi a alocat 100 mii lei pentru achizitionarea de alimente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-02-2012, ora 14:03

Sprijin pentru sinistrati. Primaria Iasi a alocat 100 mii lei pentru achizitionarea de alimente

Articol de Madalina Irimia

Primaria Iasi a alocat 100 mii lei pentru sinistratii din zonele afectate de caderile abundente de zapada (judetele Vrancea si Buzau).

Am inceput actiunea de stragere de ajutoare pentru sinistrati dar din pacate sunt foarte putine alimente stranse si tocmai de aceea am decis sa intindem o mana de ajutor acelor persoane sinistrate. Din bugetul nostru am solicitat sa fie oferita suma de 100 mii lei . Din acesti bani vom cumpara produse si vom transmite catre judete grav afectate”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Mai mult, in parohiile din Arhiepiscopia Iasilor a inceput pe 12 februarie, derularea unei campanii de strangere de fonduri pentru Ialomita si Calarasi. Donatiile in bani pentru sinistrati pot fi facute si duminica 19 februariela toate bisericile parohiale de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Iasilor. Fondurile vor fi centralizate la sediile celor 12 protopopiate din Eparhia Iasilor. Banii vor ajunge apoi in fondul pentru sinistrati al Biroului de Asistenta Sociala 'Diaconia' al Arhiepiscopiei Iasilor, apoi vor fi virati catre conturile eparhiilor care au localitati afectate de caderile abundente de zapada si de viscol.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii