A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715880639.2265.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Spioni americani si britanici au spart reteaua celui mai mare producator de cartele SIM din lume: „Sunt tulburat si ingrijorat ca s-a intamplat asa ceva”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-02-2015, ora 09:37

Spioni americani si britanici au spart reteaua celui mai mare producator de cartele SIM din lume: „Sunt tulburat si ingrijorat ca s-a intamplat asa ceva”

Articol de Madalina Irimia
Spionii americani si britanici au patruns in reteaua de computere interna a celui mai mare producator de cartele SIM din lume, furand cheile criptografice folosite pentru protejarea intimitatii comunicatiilor telefonice in lume, relateaza site-ul The Intercept.

Spargerea a fost realizata de o unitate comuna formata din agenti ai NSA (Agentia pentru Securitate Nationala din Statele Unite) si GCHQ (Cartierul general pentru comunicatii al Guvernului britanic), potrivit unui document strict secret furnizat site-ului The Intercept de Edward Snowden. Actiunea, detaliata intr-un document din 2010 al GCHQ, ofera agentiilor de supraveghere potentialul de a monitoriza mari parti din comunicatiile prin telefonul mobil din lume, atat voce, cat si date.

Compania vizata de agentiile de informatii, Gemalto, este o firma multinationala implantata in Olanda, care produce cipuri folosite in telefoanele mobile si in urmatoarea generatie de carduri de credit. Printre clientii sai se numara AT&T, T-Mobile, Verizon, Sprint si circa 450 de furnizori de retea wireless din lume. Compania opereaza in 85 de tari si are peste 40 de fabrici de productie. Unul dintre cele trei sedii globale ale sale este in Austin, Texas, iar cea mai mare fabrica este in Pennsylvania.

In total, Gemalto produce aproximativ doua miliarde de cartele SIM pe an.

Integral pe mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii