ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-03-2015, ora 14:27

Spectacol umanitar la Teatrul National din Iasi

Articol de Madalina Irimia
Teatrul National “Vasile Alecsandri” din Iasi s-a alaturat campaniei umanitare „Artistii pentru Artisti”, un demers initiat de UNITER si aflat la a paisprezecea editie. Campania desfasurata la nivel national are scopul de sensibiliza opinia publica in vederea strangerii de fonduri pentru artistii varstnici cu probleme de existenta si sanatate din toata tara.

Astfel, Nationalul iesean va dona intr-un cont special toate incasarile stranse in urma vanzarii biletelor la spectacolul „Prostii sub clar de luna”, de Teodor Mazilu, reprezentatie programata pentru data de 15 martie 2015.

Campania beneficiaza de contributia marilor institutii teatrale din Romania, precum Teatrul Nottara, Teatrul de Comedie, Teatrul National „Marin Sorescu” din Craiova, Teatrul „Maria Filotti” din Braila sau Teatrul „Regina Maria” din Oradea.

Donatiile pentru Campania Artistii pentru Artisti se primesc in Fondul de Solidaritate Teatrala (Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei), fond special deschis la UNITER.

Foto: spectacoleiasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii