ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

LIFESTYLE
13-01-2017, ora 11:58

Spectacol dedicat poetului Mihai Eminescu si eveniment multicultural, in weekend, la Palas

Articol de Madalina Irimia
In acest sfarsit de saptamana, ansamblul Palas le propune clientilor sai sa combine sesiunile de cumparaturi de pana la 70% cu evenimente variate. Spectacol dedicat poetului Mihai Eminescu, incursiune multiculturala Global Village si demonstratii sportive se afla pe agenda urmatoarelor zile.

Sambata, 14 ianuarie 2017, de la ora 12.00, parterul Atriumului Palas Mall îi gazduieste pe pasionatii de sport. WorldClass lanseaza invitatia de a testa, simultan cu mii de cluburi din toata lumea, coregrafia Les Mills cu numarul 100. Evenimentul de lansare presupune 90 de minute de demonstratii Bodypump, desfasurate în acelasi timp în sute de tari, care îi vor molipsi pe cei prezenti cu energie si multa voie buna.

Duminica, de la ora 16.00, micii artisti de la Palatul Copiilor vor sustine un spectacol omagial dedicat poetului Mihai Eminescu. 15 ianuarie, ziua în care s-a nascut marele poet, va fi sarbatorita prin recitaluri de poezie si melodii pe versuri din opera sa.

Tot duminica, de la ora 17.00, în Atrium se va desfasura un eveniment multicultural organizat de AIESEC. Cei care vor sa descopere culturile altor popoare vor putea calatori, pret de cateva ore, în Mexic, Brazilia, China, Columbia, Rusia, Italia, Turcia, Egipt, Germania si Romania. Studentii îsi vor reprezenta tarile din care provin prin intermediul muzicii si dansurilor specifice, dar si prin mancaruri traditionale.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii