ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-01-2016, ora 10:57

Spectacol dedicat Micii Uniri si Targ Handmade, la Palas

Articol de Cristian Amariei
De joi pana duminica, in perioada 21 – 24 ianuarie 2016, la etajul 1 al Atriumului Palas Mall se va desfasura Targul de Handmade.

Prima editie din 2016 a expozitiei cu vanzare de obiecte lucrate manual prezinta publicului cele mai ingenioase piese realizate cu migala de artizani iscusiti si talentati. Clientii de toate varstele vor gasi la standuri propuneri pentru preferintele lor: bijuterii din materiale felurite, piese vestimentare pentru cei mici sau pentru doamne si domnisoare, palarii, cosmetice naturale, decoratiuni, papioane, tablouri, cutii pentru podoabe sculptate si pictate manual si multe altele.

Duminica, 24 ianuarie, Palas Mall ii invita pe ieseni sa sarbatoreasca Mica Unire. De la ora 16.00, in Atrium, se va marca trecerea a 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane printr-un spectacol sustinut de Corul „Lia Ciocarlia”, al scolii „Alexandru Ioan Cuza” din Podu Iloaiei, si de artistii scolii Populare de Arte „Titel Popovici”. Programul este completat cu o parada a costumelor de epoca, personaje din vremuri apuse iesind la promenada prin Palas Mall, incepand cu ora 17.00. in plus, clientii Palas Mall vor primi insigne cu tricolorul.

Duminica este si ziua cu teatru de papusi. Prichindeii primesc invitatie la distractie, alaturi de marionete, prin spectacolul care se va desfasura la ora 11.00, in zona Intersport.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  21.01.2016 11:03

In alta ordine de idei, daca iubiti cartile si doriti sa va dezvoltati propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii suplimentare la sibnet@usa.com. Veti obtine informatiile necesare, sub forma unui curs pe care il veti primi gratuit pe adresa de e-mail. Nu trebuie sa investiti. Tot ce aveti nevoie este un calculator, conexiune la internet si dorinta de a face parte dintr-un proiect absolut minunat.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii